Voluntariat pentru tineri interesați de ecologie


voluntariat pentru tineri tep eco

Voluntariat pentru tineri care vor să facă lumea mai curată și să ajute echipa Tinerii pentru EcoPlatic (TEP) la evenimentele de colectare a plasticului!

Problemele ecologice sunt din ce în ce mai stringent, iar un grup de tineri din Chișinău au luat inițiativa în mâinile lor și au hotărât să contribuie în măsura posibilităților pentru a micșora impactul nefast al omenirii asupra mediului înconjurător.

Tinerii pentru EcoPlastic sunt studenți la diferite universități și specializați în diferite domenii: studii eoncomice, contabilitate, design vestimentar, pedagogie, lingvistică, fitness, sport, pază și securitate. Pe cât de diferiți sunt, pe atât de uniți sunt de o viziune: înțeleg că consumul excesiv și risipirea resurselor contribuie la crearea unui viitor instabil și periculos.

Indiferența nu mai poate fi tolerată, în timp ce plasticul inundă casele și mediul înconjurător – fie că e vorba de satele, orașele, țările noastre sau planeta-mamă în general, aceasta este deviza tinerilor ecologiști.

Insiprați de Dave Hakkens aceștia au hotărât să încerce să refolosească plasticul și au creat un șir de evenimente de colectare a plasticului de la cetățenii obișnuiți, care au împărtășit viziunile lor.

Pe 25 ianuarie, sâmbătă TEP are nevoie de ajutor din partea tinerilor voluntari la evenimentul de colectare de plastic. Evenimentul va dura 2 ore de la 11:00 la 13:00, în Parcul „Ștefan cel Mare”.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina de facebook a TEP.

Despre alte oferte de voluntariat pentru tineri, poți citi în categoria Educațional.

Previous Academia Internațională de vară din Kosovo este în căutarea participanților
Next Seminar gratuit pentru Universitățile și Colegiile din regiuni
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *