Află „Cum abordăm criza de mediu: o cursă contra-cronometru”, la Social Good Summit 2019

social good summit, undp moldova, schimbarea climei

Republica Moldova se alătură iniţiativei globale PNUD şi organizează pe 26 septembrie, în Chişinău, Social Good Summit, ediţia 2019.

Evenimentul va aborda criza de mediu din Republica Moldova și va explora acțiunile care pot fi întreprinse de cetățeni, sectorul privat și autorități. Printre subiectele abordate, evidențiază: schimbarea climei, implicarea civică în soluționarea problemelor de mediu, care este sensul politicilor de mediu și cum acestea se implementează în RM ș.a.

Organizat în fiecare an în săptămâna Adunării Generale a Națiunilor Unite, evenimentul reunește cetățenii activi, inovatorii şi dezvoltatorii de soluții inteligente pentru a promova schimbarea și dorința de a trăi într-o lume mai bună. Recunoscând că vocile și ideile cetățenilor, corelate cu media socială și tehnologiile, pot fi o forță pentru schimbare, PNUD, Mashable, 92 Street Y și Fundația Națiunilor Unite, parteneri și gazde din 2009 pentru Social Good Summit, extind dialogul ONU și adună inovatori, activiști și antreprenori din întreaga lume. Summit continuă să crească ca și impact și unește cetățenii întregii lumi pentru a debloca potențialul de tehnologii ce ne va ajuta să facem lumea un loc mai bun.

Link pentru înregistrarea la eveniment: http://bit.ly/2lrk5DF

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous GROW ME UP RECRUTEAZĂ! FĂ ȘI TU PARTE DIN FAMILIA LOR!
Next FESTIVALUL BOSTANIADA REVINE ÎN SATUL BĂLĂBĂNEȘTI
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 4 =