Forumul Turistic, ediția a II-a – unicul eveniment național dedicat industriei turismului, 29-30 septembrie 2022


Agenția de Investiții « Invest Moldova », în parteneriat cu Ministerul Culturii organizează Forumul Turistic, ediția a II-a, unicul eveniment național dedicat industriei turismului, care reunește experți naționali și internaționali, reprezentanți ai guvernului și instituțiilor de stat, reprezentanți ai sectorul asociativ și ai mediului de afaceri din domeniu.

În cadrul a două zile de prezentări și discuții participanții vor analiza situația actuală în industria tursimului în Republica Moldova și în regiune, punctele forte și cele slabe, precum și potențialele direcții de dezvoltare.

Scopul principal al evenimentului:
stabilirea unui plan de acțiuni concrete care să impulsioneze și susuțină procesul de dezvoltare a unei industrii puternice, bazate pe durabilitate și inovație.

Industria turismului din Moldova a trecut printr-un șir de transformări în ultimii ani, iar pandemia a determinat o schimbare majoră în preferințele turiștilor la nivel internațional și, astfel, o necesitate stringentă de adaptare a ofertei la cerere.

Forumul oferă o platformă de discuție și crează o punte între prestatorii de servicii de turism, reprezentanții instituțiilor care reglementează domeniul și turiștii care accesează aceste servicii. „O ȚARĂ MICĂ CU INIMĂ MARE” este laitmotivul atât al evenimentului, cât și al campaniei naționale desfășurate de Agenția de Investiții “Invest Moldova”, campanie determinată de generozitatea și ospitalitatea de care au dat dovadă oamenii acestei țări, dar și companiile din domeniul turismului, oferind sprijin și susținere refugiaților ucraineni în această perioadă de criză umanitară.

Parte din agenda evenimentului va fi și Gala Turismului Național, în cadrul căreia vor fi apreciate eforturile depuse de companii și de personalități notorii din diferite domenii, pentru promovarea Moldovei ca destinație turistică.

Evenimentul este susținut de Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de către USAID și Suedia.

Pentru mai multe detalii accesează agenda evenimentului.
Iar pentru a te înregistra la eveniment, completează acest formular.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Alăturră-te campaniei naționale „Ziua Mondială a Curățeniei 2022”
Next Centrul de Tineret Râșcani te invită la Intercultural Day
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 5 =