Copiii idolatrizeaza personajele fictive din desenele animate populare deoarece acestea expun un model educativ de stil de viață.

Actualmente, apar noi tendințe de distracție în lumea copiilor iar Magic Party este compania care urmărește preferințele generațiilor tinere și satisface necesitățile copiilor din prezentul fluent.

Dacă sunteți în căutarea magiei pentru petrecerea voastră, Magic Party oferă idei originale pentru o petrecere de neuitat.

Contactează Magic Party (+373 782 32 777) și împlinește visul copilului tău invitând la petrecere personajele sale preferate cu care distracția este garantată. Fiecare sărbătoare va avea un scenariu unic, individual și va deveni un moment magic pentru toți oaspeții petrecerii.

Programele oferite sunt pline de originalitate, nestandardizate.

Animatorii sunt actori și dansatori profesioniști talentați, răbdători și iubitori de copii, pregătiți mereu să-i uimească jucând rolul eroilor fictivi într-un mod desăvârșit calitativ, realmente. 

Magic Club

Peste 70 costume, peste 10 dansuri actuale, concursuri, masterclass-uri, atmosferă de poveste, show-uri speciale: cu bule de săpun; disco – party cu hîrtie; color party; paralon party; show chimico – științific; Top muzică, mascote, desene pe față și cadouri pentru copii, toate acestea la un preț accesibil oferite cu multă dragoste de la compania Magic Party.

Petrecerile pe platforma de divertisment actuală Tik Tok aduc multă fericire copiilor conectați care repetă mișcările de Trand după personajele fictive mult îndrăgite. Organizăm animație online, felicitare expres a personajului preferat prin apel video, master class-uri pentru diferite vârste și Zoom Party!

Nou! S-a deschis Magic Club – spațiu predestinat petrecerilor distractive cu personaje din poveste și moderatori pentru copii și adolescenți, dotat cu foto zonă; cameră de relaxare pentru părinți, spațiu de poveste unde are loc distracția, karaoke, mini discotecă și show cu lumini colorate.

Conectează-te cu Magic Party!

Concentrează magia în viața copilului tău!

https://www.instagram.com/magic.party.md/

https://www.instagram.com/magic.club.md/

https://www.tiktok.com/@magic.party.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous „Se pare că turismul în Republica Moldova se asociază doar cu vin și mămăligă. Putem mai mult decât atât”, interviu cu Elvira Drangoi – despre turism și lacul Manta
Next Crezi în necesitatea implicării tinerilor? Devino formator UNESCO
Magic Party
About the author

Magic Party

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =