Forumul Tinerilor Migranți se va desfășura la Cahul, în cadrul Zilelor Diasporei

forumul tinerilor migranti, zilele diasporei, capitala europeana a tineretului, cahul

Pe 29 august 2018, ora 10:00, la Cahul – Capitala Tineretului 2018, se va desfăşura Forumul Tinerilor Migranţi, activitate dedicată Zilelor Diasporei.

Scopul acestei activităţi este de a încuraja implicarea diasporei în dezvoltarea proiectelor pentru tineri în comunitatea locală. Drept obiective ale Forumului Tinerilor Migranţi e lansarea dialogului dintre administraţia publică locală şi diaspora reprezentată din tineri din Cahul, pentru dezvoltarea inițiativelor comune, precum şi preluarea practicii, experienţei pozitive acumulate de tinerii din diasporă şi identificarea mecanismului de aplicare a acestora în mediul local.

Forumul va constitui o platformă de interacţiune dintre administraţia publică locală, mediul privat, diasporă, tineri.
La eveniment sunt aşteptaţi cca 50 tineri, inclusiv 15 din diasporă.

Pentru a participa în cadrul Forumului, ești încurajat să te înregistrezi, completând formularul. Termenul-limită de completare al formularului este 27 august 2018, ora 20:00.

Această activitate este realizată prin intermediul proiectului ,,Parteneriat pentru dezvoltarea tinerilor și consolidarea sectorului de tineret” implementat de Asociaţia Obştească „Perspectiva”, în parteneriat cu Primăria mun. Cahul, în cadrul Programului ,,Cahul – Capitala Tineretului 2018”, organizat şi finanţat de către Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Previous Vrei să faci voluntariat la nivel internațional? Depune dosarul și petrece o lună în Sardigna, Italia
Next Consiliul Municipal de Tineret Chișinău recrutează
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *