Activitate pentru tineri. Vino să faci yoga gratuit la Tucano Coffee!


activitate pentru tineri

Vrei să-ți găsești echilibrul interior și să ai parte de liniște sufletească, vino la o activitate pentru tineri – lecție gratuită de yoga!

După mesele copioase de Revelion, simți nevoia de a face mai multă mișcare. De aceea, Tucano Coffee Brazil te aşteaptă la o oră gratuită de yoga la data de 5 ianuarie, începând cu ora 11:00, în localul Tucano.

Locurile sunt limitate la astfel de activitate pentru tineri, deci, grăbeşte-te şi completează formularul!

Ce reprezintă yoga ?

Yoga este una dintre cele 6 școli tradiţionale ale hinduismului, bazată pe meditație, ca o cale spre auto-cunoaștere și eliberare. Scopurile yoga sunt exprimate în mod diferit de către anumite tradiții. Pentru o persoană încă departe de iluminare, yoga poate fi o cale de autocontrol si creștere spirituală sau de cultivare a compasiunii și a introspecției. Yoga înseamnă eliberarea de lume, de simţuri, de corp, de emoţii, de minte şi de ego.

Ramurile principale ale Yoga sunt clasificate astfel:

  • Karma Yoga;
  • Jnana Yoga;
  • Bhakti Yoga;
  • Raja Yoga.

Tucano Coffee reprezintă o rețea internațională de coffee shop-uri, care promovează în lumea întreagă filosofie: Love.Peace.Coffee.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Află mai multe despre IT la Ziua Ușilor Deschise marca Tekwill Academy
Next Festival pentru tineri. Japan Art&Culture Festival 2020
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *