Fondul pentru Tineri Ialoveni recrutează voluntari care vor să aducă o schimbare în comunitatea lor


fondultinerilor.md

Dacă eşti energic, talentat, motivat să faci schimbări pozitive în localitatea ta, nu vedem de ce nu ai participa  la o nouă rundă a concursului de selectare a membrilor echipei Fondului pentru Tineri Ialoveni. Devino parte a unei echipe prietenoase, alături de care vei realiza lucruri minunate!

Fondul pentru Tineri Ialoveni este format dintr-un grup de fete și băieți tineri selectaţi şi instruiţi, care dispun de calităţi deosebite și au dorinţa de a forma, promova, administra transparent fonduri destinate finanţării proiectelor iniţiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităţilor locale. În raionul Ialoveni, Programul „Fondul pentru Tineri” este activ din aprilie 2010 şi încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică, totodată, contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora. Echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni a reuşit, în cele 15 runde ale Programului de Granturi Mici, să finanţeze 228 proiecte, cu un buget total de peste un milion de lei, proiectele fiind implementate de grupuri de inițiativă ale tinerilor în 23 localităţi din raionul Ialoveni.

Poți aplica dacă ai între 15 – 30 ani și locuiești în localităţile raionului Ialoveni. Persoanele care vor depune dosarul în cadrul concursului de recrutare vor fi invitate la un interviu de clarificare. Membrii noi, selectaţi în echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, vor beneficia de instruire în cadrul unui atelier care se va desfăşura la începutul lunii februarie 2018.

Deadline-ul pentru aplicare este 29 ianuarie, iar formularul de aplicare îl găsești aici.

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Începe luna februarie cu "Madame Bovary", la Geneza Art
Next Orga - un ascensor spre divin. Recital de excepție pe 4 februarie
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − one =