ASEM pregătește un eveniment pentru tineri, care vor să cunoască mai multe despre viața de student


eveniment pentru tineri asem admitere

Cum e să fii student la specialitatea Administrație Publică, Asistența Socială, Managementul Resurselor Umane? Vrei să știi detalii? Participă la acest eveniment pentru tineri, organizat de ASEM.

Administrație publică:

Administrația publică – domeniu care va deveni cu adevărat forţa motrice de dezvoltare a societății, promotor și prestator al serviciilor publice esenţiale ale vieţii cotidiene.

Programul de studii „Administrație publică” are drept scop asigurarea unei pregătiri profesionale de calitate tuturor celor care doresc să-şi construiască o carieră în structurile administraţiei publice de nivel central şi local.

Asistență socială:

Programul Asistență socială din cadrul ASEM are drept obiectiv formarea specialiștilor în domeniul asistenței sociale, care au menirea de a satisface nevoile populației în prestarea serviciilor sociale persoanelor, familiilor, grupurilor aflate în dificultate.

Asistenții sociali sunt implicați, de regulă, în structurile publice de asistență socială atât la nilel local ,cât și la nivel central, care se preocupă de protecția copilului și a familiei, a tinerilor aflați în dificultate, și a persoanelor cu dizabilități, a vârstnicilor, migranților și a minorităților etc., precum și în diverse entități ale societății civile.
De fapt, astăzi noi suntem martorii renașterii și reconfigurării specialității și statutului de Asistent social, iar ASEM este instituția care oferă un program complex de formare profesională în domeniu care va face față exigențelor timpului.

Managementul Resurselor Umane:

Programul Managementului resurselor umane are drept scop formarea specialiștilor în domeniul resurselor umane capabili să satisfacă cerințele organizațiilor în servicii din acest domeniu: elaborarea politicilor și strategiilor din domeniul managementului resurselor umane în companii; utilizarea diverselor tehnici și proceduri de angajare (recrutare, selecție, integrare profesională) și pregătire profesională; în planificarea și dezvoltarea carierei angajaților; în organizarea activităților de evaluare a performanțelor profesionale ale resurselor umane; în elaborarea și dezvoltarea unor sisteme competitive și flexibile de recompensare a personalului în cadrul organizațiilor etc.

Programul propus este unicul program de formare profesională în domeniul Managementului resurselor umane din Republica Moldova, iar ASEM este lider în pregatirea specialistilor în acest domeniu.
Pentru a afla mai multe detalii despre aceste trei specialități din cadrul ASEM, despre viața de student, oportunități de angajare și multe alte lucruri ce îți vor prinde bine, fii cu ochii pe pagina ASEM în LIVE-ul din 21 iulie ora 16.00.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la târgul „Cămara Fest” și gustă din roadele producătorilor autohtoni
Next Eveniment, marca America House: Discuție despre artă cu NicolArt
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 5 =