Centrul Național de Mediu organizează cea de-a III-a ediție a conferinței „Crești Durabilitate”


conferința crești durabilitate

Centrul Național de Mediu împreună cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, organizează cea de-a III-a ediție a conferinței de discursuri inspiraționale și discuții interactive cu genericul „Crești Durabilitate”.

În cadrul conferinței „Crești Durabilitate” vei afla cum poți utiliza resursele regenerabile de energie, cum poți deveni însuși tu acela care vinde energie electrică, cum poți face studiile în acest domeniu și care este experiența țărilor de peste hotare. Toate acestea îți vor povesti oameni care au atins succes în acest domeniu și astăzi își urmează vocația cu plăcere.

Evenimentul va avea loc pe data de 24 Iunie 2021, ora 11:00. Conferința se va desfășura on-line, iar pentru a participa trebuie să completezi acest formular.

Activitatea are loc în cadrul proiectului “Îmbunătățirea implementării politicilor publice de mediu prin democrație participativă”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, în cadrul programului de granturi “Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova. 

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Maraton de lectură pentru cititorii Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă”
Next Părerea ta contează, părerea ta influențează!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =