Film Together: Descoperă 10 filme documentare create de tinerii din Moldova


filme din moldova tineri

OWH Studio organizează proiecția filmelor documentare de scurt metraj din cadrul proiectului Film Together. Evenimentul va avea loc online, la data de 29 ianuarie 2021, pe site-ul Filme din Moldova.

Cinefilii, cineaștii și toți cei interesați de film se vor putea bucura de 10 scurtmetraje noi, create de 10 tineri de pe ambele maluri ale Nistrului, pe cinci teme de actualitate: artă, business, turism rural și urban și ecologie.

Realizatorii scurtmetrajelor s-au cunoscut în cadrul atelierelor online, iar apoi, divizați în cinci echipe tematice, au cercetat, filmat și editat poveștile alese de fiecare, având sarcina de a identifica punți – elemente comune care să unească aceste filme.

Film Together este un proiect cinematografic realizat de OWH Studio, cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. Finalitatea acestui proiect este fortificarea relației de prietenie dintre tinerii creativi de pe cele două maluri ale Nistrului și inițierea acestora în domeniul cinematografiei.

Accesul vizitatorilor la film va fi gratuit. Proiecția va avea loc pe 29 ianuarie, începând cu ora 19.00.

Pentru mai mult detalii despre acest proiect de filme documentare din Moldova, accesați pagina de Facebook și Instagram a proiectului.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Evenimente culturale // Vino la Cenaclul Republica unde invitata specială va fi Maria Pilchin
Next Evenimente pentru tineri // ARTICO te invită la o nouă ediție „Storytelling”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × two =