Fii vocea colegilor tăi și intră în componența Consiliului Național al Elevilor


Elevii din învățământul preuniversitar, clasele VI-XI, sunt invitați să participe la concursul pentru selectarea noii componențe a Consiliului Național al Elevilor (CNE), care urmează să activeze pe parcursul anului de studii 2017 – 2018.

iitorii membri ai CNE vor fi aleşi de o comisie de concurs instituită de Ministerul Educației. Candidaturile membrilor vor fi propuse de către structurile de autoconducere şcolară ale elevilor (consiliul elevilor, senatul școlar etc.) din instituțiile de învăţământ general (gimnazii, licee).

Dosarul candidaților la concurs va include următoarele acte: CV-ul candidatului; acordul informat al părintelui/îngrijitorului; o scrisoare de motivație din partea candidatului; procesul-verbal al ședinței organului de autoconducere al elevilor din instituția de învățământ. Dosarul va fi transmis pe adresa de mail cne.edu.md@gmail.com până la data de 31 mai 2017. Regulamentul cu privire la organizarea și funcționarea CNE  poate fi accesat aici.

Activitatea consiliului are loc pe lângă Ministerul Educației și este susținută de Centrul Republican pentru Copii și Tineret – Artico.

Detalii aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ocupă postul de Inginer într-o companie internațională în domeniul producerii automotive
Next CNTM vă invită să contribuiți la crearea primului Incubator pentru tineri din Tohatin
Mentenanta
About the author

Mentenanta

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − six =