Devino parte a Coaliției Anticorupție și promovează transparența, responsabilitatea și etica în afaceri


Ești o organizație necomercială sau o instituție de business care funcționează corect și transparent, Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova te invită să faci parte din Coaliția Anticorupție, inițiativă care vine să susțină comunitatea de afaceri oneste din țară.

Pornind de la faptul că AIM reprezintă vocea întreprinderilor mici și mijlocii din Moldova, cu suportul Centrului Internațional Private Enterprise, a fost lansat un nou proiect ce va contribui la dezvoltarea și instituționalizarea conformității anticorupției în Republica Moldova.

În acest sens, va fi creată Coaliția Anticorupție, formată din organizații și instituții care funcționează corect și promovează transparența, responsabilitatea și etica în afaceri.

Dacă te numeri printre acestea și vrei să contribui la creșterea gradului de conștientizare în rândul întreprinderilor din Republica Moldova, oficialilor publici și a publicului larg despre importanța funcționării sectorului de business fără corupție, atunci nu ezita să devii parte. Completează formularul: https://bit.ly/3oyvX24

Coaliția Anticorupție este creată în cadrul proiectului „Transparency and Compliance for SMEs”, implementat cu suportul Centrului Internațional Private Enterprise.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job pentru tineri // PNUD angajează expert în design grafic în cadrul unui proiect
Next Conferința Națională „Durabilitatea financiară a sectorului de tineret”
Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova
About the author

Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *