Fii coordonator SNV 2018 în una dintre localitățile menționate

saptamana nationala a voluntariatului, voluntari, participare

În perioada 1 – 7 octombrie 2018 se va desfășura cea de-a XII-a ediție a Săptămânei Naționale a Voluntariatului (SNV) 2018 „Hai în gaşca voluntarilor!” – cel mai mare eveniment de promovare a voluntariatului la nivel republican. În cadrul acestuia, sunt selectați coordonatori locali care, alături de autorităţi/instituţii publice, organizaţii ale societăţii civile, grupuri de inițiativă, mass-media etc., vor realiza campanii de sensibilizare, dezbateri pe tema voluntariatului, acţiuni de caritate, salubrizare, şezători, instruiri etc.

Astfel, reprezentanții autorităților publice raionale, primăriilor, instituțiilor publice, organizaţiilor societăţii civile și grupurilor de inițiativă sunt invitați să se înscrie pentru pozițiile vacante de coordonare voluntară la nivel raional/municipal a evenimentului, în următoarele localități (care nu au fost completate): Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cimişlia, Edineț, Glodeni, Hîncești, Nisporeni, Mun. Bender, Mun. Tiraspol, Comrat, Ceadîr-Lunga, Vulcănești, Raioanele Transnistriei (Camenca, Rîbnița, Dubăsari, Grigoriopol și Slobozia).

Pentru a participa în concurs este necesară completarea formularului ROM / RUS şi expedierea acestuia împreună cu CV-ul personal pe adresa tdv.secretariat@gmail.com. Persoanelor selectate li se va organiza o instruire la începutul lui septembrie. Termenul-limită este 6 august 2018, ora 11:00.

Zece dintre cei mai activi Coordonatori Raionali/Municipali SNV 2018 vor primi premii bănești.

Profilul candidatului:

  • reprezentant al unei autorităţi publice raionale, primării, ONG sau grup de inițiativă implicat activ în organizarea şi desfăşurarea de activităţi de voluntariat;
  • experienţă în lucrul cu autorităţi publice raionale şi locale, ONG-uri şi alte organizaţii ale societăţii civile (asociaţii religioase, biserici etc.), mass media raională şi locală (scrisă, TV, radio, on-line), firme de business locale, instituții de învățământ, diverse persoane publice etc.;
  • abilităţi de utilizare a computerului (Word, Excel);
  • abilităţi de comunicare și coordonare;
  • dinamism şi adaptabilitate.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

Asociaţia Obștească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV)
Secretariatul Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat
Tel: 079 45 00 27
E-mail: tdv.secretariat@gmail.com

Săptămâna Națională a Voluntariatului este organizată în cadrul Programului de Granturi 2018 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetări. Organizarea SNV în UTAG este posibilă și datorită proiectului „Consolidarea sectorului de voluntariat în UTAG”, implementat de către A.O. „Tinerii pentru dreptul la viață„ (TDV) și A.O. „Vesta”, finanțat de către Fundația Soros Moldova.

Previous Participă în concurs și fii unul dintre cei 5 fotografi care vor beneficia de burse în valoare de 400$
Next Participă în cadrul programului media „Click pentru egalitate de gen”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *