Participă în concurs și fii unul dintre cei 5 fotografi care vor beneficia de burse în valoare de 400$

burse, fotografi, oameni și kilometri, oportunitate

Asociația Reporterilor „Oameni și Kilometri” lansează un concurs prin intermediul căruia cinci fotografi vor beneficia de burse în valoare de 400 USD fiecare. Astfel, organizatorii încurajează dezvoltarea fotografiei documentare și a fotojurnalismului în spaţiul media din R. Moldova. De asemenea, acestea ar trebui să prezinte realitățile sociale documentate în timp.

Câștigătorii vor avea la dispoziție patru luni pentru a documenta și realiza un produs fotojurnalistic. Subiectele se vor axa pe domeniul social și vor fi stabilite de comun acord cu „Oameni și Kilometri”. Vor fi selectați cetățenii Republicii Moldova (inclusiv stânga Nistrului), care au vârsta minimă 18 ani și care au experiență de lucru minim 2 ani în fotojurnalismul social și/sau fotografia documentară.

Dosarul de înscriere în concurs va conține:

  • Curriculum-vitae actualizat;
  • un proiect fotografic, realizat în perioada 2016-2018, care să fie însoțit de o scurtă descriere. Notă: Proiectul urmează să fie prezentat în format pdf;
  • 2 propuneri de subiecte cu tematică socială pe care candidatul ar dori să le documenteze în cadrul proiectului. Fiecare subiect va fi însoțit de o scurtă descriere și motivare (maxim 250 de cuvinte).

Înainte de expediere, dosarul de înscriere va fi pus într-un folder și zipuit.

Dosarele vor fi expediate la adresa de email oamenisikm@gmail.com, până la 26 august 2018, ora 23:59, cu mențiunea subiectului Dosar burse pentru fotografi 2018. 

O parte din lucrările realizate de fotografii selectați vor fi expuse concomitent în cadrul unei expoziții naționale, care va fi organizată în prima jumătate a anului 2019 în 5 orașe din Republica Moldova.

Pentru detalii, vă rugăm să o contactați pe:

Polina Cupcea, coordonatoare de proiect

GSM 069823878 (între 9.00 și 18.00)

E-MAIL: cupceapolina@gmail.com

Bursele sunt oferite în cadrul proiectului „Promoting Accountability through Investigative Reporting” realizat cu sprijinul financiar al National Endowment for Democracy (NED).

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Asociația Promo-LEX este în căutarea unui ofițer pe comunicare
Next Fii coordonator SNV 2018 în una dintre localitățile menționate
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + twenty =