Descoperă puterea informației la Media Camp Online, ediția VI-a


media camp online

Îți plac rețelele sociale, te interesează conținutul media și vrei să înțelegi care e faza cu informațiile pe care le citești în fiecare zi? Atunci înscrie-te la Media Camp online, ediția a VI-a. Atelierele se vor desfășura prin intermediul platformei Zoom, în perioada 20-23 iulie. 

La Media Camp online se pot înscrie tinerii, cetățeni ai Republicii Moldova, din orice regiune a țării, cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani. Instruirile vor dura câte două ore, timp de patru zile și vor fi desfășurate în limba română.

Împreună cu formatorii școlii de vară, vei discuta despre:

  • rețele sociale și postări cu impact;
  • conținut foto și video pe internet;
  • puterea și calitatea informației în anul 2021;

Toți cei care se înscriu trebuie să fie pregătiți să realizeze individual, offline, exerciții specifice subiectelor abordate la Media Camp online.

Pentru Media Camp online, juriul va selecta 35 de participanți, fete și băieți, în baza răspunsurilor din formularul de înscriere. Organizatorii îi vor contacta doar pe cei 35 de tineri. Participarea la Media Camp online este gratuită.

Atenție! În cazul în care ești invitat/ă, iar ulterior nu mai poți sau nu mai vrei să participi, te rugăm să informezi organizatorii.

Formularul de înscriere: AICI.

Data-limită: 11 iulie, ora 23:59.

Media Camp este la cea de-a VI-a ediție. Anterior, școala de vară era organizată offline și arăta astfel, iar anul trecut, online, a fost așa.

Media Camp online este o școală de vară, organizată în cadrul proiectului „Consolidarea competențelor de educație media”, implementat cu susținerea Deutsche Welle Akademie și finanțat de Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare din Germania (BMZ).

sursa: tineri.md

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la ateliere de artă murală dedicate egalității de gen
Next Concert Open Air în inima capitalei alături de Moldovan National Youth Orchestra
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 4 =