Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă recrutează voluntari activi și responsabili!


Alătură-te echipei PNTP și fii parte din schimbarea pe care o aducem în sectorul de tineret! În perioada 4-25 iulie, suntem în căutarea de voluntari dedicați pentru a ne susține în departamentele cheie ale organizației: Departamentul MKT&PR, Departamentul Proiecte, Departamentul Resurse Umane și Departamentul Advocacy. Acesta este momentul perfect pentru tine să te implici activ și să-ți pui în valoare abilitățile și pasiunile într-un mediu dinamic și prietenos.

În Departamentul MKT&PR, vei avea ocazia să promovezi activitățile și valorile PNTP, să dezvolți strategii de comunicare și să interacționezi cu publicul țintă prin intermediul rețelelor de socializare și a materialelor de marketing. Veți lucra împreună pentru a aduce vizibilitate organizației și pentru a inspira și a mobiliza tinerii în jurul cauzelor noastre.

Departamentul Proiecte este locul în care ideile devin realitate. Vei fi implicat în planificarea, implementarea și evaluarea proiectelor PNTP, contribuind astfel la dezvoltarea și impactul pe care îl avem asupra comunității. Vei avea șansa să colaborezi cu o echipă creativă și dedicată pentru a realiza inițiative relevante și inspiraționale.

În Departamentul Resurse Umane, vei juca un rol vital în gestionarea echipei noastre. Vei fi implicat în procesul de recrutare, selecție și dezvoltare a voluntarilor, asigurându-te că fiecare membru se simte valorizat și motivat. Vei lucra împreună pentru a crea un mediu de lucru pozitiv și susținător, în care fiecare voluntar se poate dezvolta și contribui la maxim.

Departamentul Advocacy ne oferă o platformă pentru a ne exprima viziunea și a promova schimbarea pe care o dorim în sectorul de tineret. Vei fi implicat în campanii de advocacy, vei colabora cu alte organizații și vei avea ocazia să faci lobby pentru cauzele noastre. Împreună, vom încerca să aducem schimbări pozitive și să obținem recunoașterea și sprijinul necesar.

Indiferent de departamentul în care te implici, vei beneficia de oportunități de dezvoltare personală și profesională, de instruiri și de o echipă dedicată care îți va oferi sprijin și îndrumare. Prin intermediul PNTP, vei avea șansa de a cunoaște oameni minunați, de a te implica în inițiative relevante și de a contribui la dezvoltarea sectorului de tineret în Republica Moldova.

Nu mai aștepta! Înscrie-te acum completând formularul  https://forms.gle/yDV3Fqjv48uACfNY6  și alătură-te echipei PNTP pentru a face parte dintr-o experiență de voluntariat extraordinară.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la concursul ,,100 de consăteni au zis", organizat de Centrul de Tineret TohaTeen Hub.
Next Fii formator/formatoare în cadrul Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral!
Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă
About the author

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − eight =