Festivalul Feroviarului, 5-7 august: 3 zile de muzică, dans, surprize, proiecții de film. Vezi programul festivalului aici!


Ziua Feroviarului – Motiv de sărbătoare. Începând cu vineri, 05 august, sunteți invitați să vă alăturați celebrării „Zilei Profesionale a Feroviarului”!

Cu prilejul Zilei Feroviarului și aniversarea a 151 de ani a „Căii Ferate din Moldova”, adminsitrația CFM are deosebita plăcere de a vă invita la ”Festivalul Feroviarului” care va avea loc în perioada 05 – 07 august. Timp de trei zile consecutiv veți avea parte de muzică, dans, dulciuri și multe suprize distractive pentru copii și părinți.

Programul evenimentului:

Vineri, 05 august
10.00, în incinta Palatului de Cultură al Feroviarilor va avea loc deschiderea oficială a evenimentului. Colaboratorii activi și veteranii CFM vor primi decoarții, diplome, cadouri de preț și premii bănești.
În scuarul palatului, părinții care au copii mici vor avea parte de gustări delicioase și distracții.
Începând cu ora 18.00 pe scena mare vor evolua Geta Burlacu, Flash Dance, colectiv instrumental și alții.

Sâmbătă, 06 august
18.00, pe scenă va evoula Formația Muzicală DoReDos, ansamble artistice de copii și tinere talente, Katy Rain, Ladushca.

Duminică, 07 august
18.00 pe scenă vor evolua Dima Jelezoglo, MC Shazam.

Sâmbătă și duminică (06 și 07 august) la Gara Feroviară din Chișinău va avea loc ”Ziua Ușilor Deschise”. Toți doritorii vor putea merge în excursie în trenurile CFM, vor explora domeniul feroviar, iar spre seară, pe teritoriul Gării vor fi proiectate filme în aer liber.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află care este diferența dintre depresie și anxietate
Next JobAccelerator 2.0 - primul curs online de consiliere și orientare în cariera din Republica Moldova. Înscrie-te acum!
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =