Fondul pentru tineri Ialoveni este în căutare de voluntari. Fii parte din echipă!

voluntari, fondul pentru tineri ialoveni, oportunitate

Eşti energic(ă), talentat(ă), motivat(ă) să faci schimbări pozitive în localitatea ta? Îţi place să faci voluntariat, să-ţi faci noi prieteni şi să fii util(ă) comunităţii? Doreşti să devii un lider iscusit, parte a unei echipe de succes?

Participă la o nouă rundă a concursului de selectare a membrilor echipei Fondului pentru Tineri Ialoveni! Vino, să schimbi lumea, să faci viaţa mai bună prin intermediul eforturilor comune şi împreună să realizăm lucruri deosebite. Echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, apreciază talentul şi calităţile tale, totodată te provoacă să descoperi lucruri noi şi să-ţi dezvolţi personalitatea.

Cine? Tinerii cu vârsta între 15 – 30 ani, care locuiesc în localităţile raionului Ialoveni.

Cum poţi deveni membru? Participă la concursul de selectare a noilor membri, completează și expediază FORMULARUL de participare până la data de 31 ianuarie 2019, ora 17.00.

Persoanele care vor expedia formularul de aplicare în cadrul concursului, vor fi invitate la un interviu de clarificare care se va desfășura în perioada 05 și 06 februarie 2019 la Ialoveni. Membrii noi, selectaţi în echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, vor beneficia de instruire în cadrul unui atelier care se va desfăşura la începutul lunii februarie 2019, iar în perioada februarie – martie, vor avea o perioadă de probă.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la ateliere și devino Ambasador pentru Pace
Next Vrei să însușești o nouă profesie și să afli mai multe despre design-ul interior? Participă la un atelier gratuit
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − thirteen =