Eveniment cultural și caritabil: Vino să te simți bine în pragul sărbătorilor de iarnă la un târg de Crăciun în Chișinău

Eveniment caritabil Chișinău, eveniment public, eveniment pentru tineri

Eveniment cultural

International Women’s Club of Moldova sau IWCM are plăcerea să anunțe că a 23-a ediție a Bazarului International de Caritate, eveniment cultural, va avea loc duminică, 8 decembrie, între 10:00 și 16:00, la Pavilionul Central din Moldexpo, Chișinău.

Evenimentul cultural și caritabil vine și în acest an cu un târg de artizanat, culinărie și nu doar unde meșteșugari, artizani, artiști se vor aduna pentru a-și vinde produsele confecționate manual. De asemenea, vor participa numeroși oficiali internaționali împreună cu familiile de la ambasade care vin cu diverse premii pentru vizitatori.

Suma acumulată din vânzările produselor și a biletelor de intrare vor fi colectate de către IWCM pentru a ajuta mai multe familii și copii nevoiași. În doar ultimii 5 ani, IWCM a colectat o suma de 3.000.000 MDL, ajutând numeroase proiecte de caritate.

Va avea loc o tombolă cu premii incredibile, un stand de epocă, articole tematice de Crăciun, bucătărie internațională delicioasă și producători locali de artizanat. Taxa de intrare este de 25 de lei și toți sunt bineveniți să vă alăturați distracției!

Producătorii locali și artiștii de artizanat care vor să participe la festival sunt îndemnați să completați acest formular și să îl expedieze la [email protected]

Mai multă informație poți găsi pe pagina evenimentului.

Alte activități și eveniment cultural, găsești pe platforma Youth.md.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment de teatru: Petrece-ți seara de weekend în compania Teatrului Național „Eugene Ionesco”
Next Dacă ai probleme cu organizarea timpului, participă la un training care te va ajuta
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + ten =