Facultatea de Istorie și Filosofie a USM și-a lansat canalul de Youtube


Filosofia sau istoria este pasiunea ta? Sau ai vrea abia să te inițiezi în domeniu? Acum ai șansa de a beneficia de cursuri online! Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității de Stat din Moldova și-a lansat oficial canalul de Youtube!

În luna februarie 2020, un grup de tineri lectori, masteranzi și studenți, coordonat de asistentul Ion Cheptene de la Facultatea de Istorie și Filosofie a USM, a lansat inițiativa, susținută de decanat, de a înregistra prelegerile profesorilor Facultății care au o vastă practică pedagogică, de cercetare și de viață.

Astfel, pe 13 aprilie 2020 a avut loc lansarea în spațiul virtual a primei lecții semnate de profesorul Anatol Petrencu. Titlul cursului „Republica Federală Germană, 1949-2020”.

Proiectul a continuat cu prelegerea dnei dr. Cristina Gherasim, întitulată „Statutul social-politic și economic al nobilimii basarabene între 1812-1873”. Și cu patru lecții ale lectorului Sorin Scutelnic cu tema „Filosofia existenței”. Lecțiile profesorilor sunt însoțite de opiniile video ale studenților cu privire la bunele practici, dar și la momentele mai complicate ale învățământului on-line.

Canalul de Youtube al FIF este disponibil online și poate fi consultat aici. Petrece timpul în carantină util, pentru tine și descoperă lucruri noi!

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Curs de dezvoltare personală pentru adolescenți „SkillFactory”
Next 3 sportivi pentru care sportul este mai mult decât o pasiune - este un stil de viață
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − six =