Canale YouTube ce te vor ajuta să înveți sau să îmbunătățești limba engleză!


În fiecare zi, oamenii din întreaga lume folosesc YouTube ca pe o metodă de a acumula noi cunoștințe ce ar putea să le fie de folos în viitorul apropiat. În prezent, Youtube este considerată drept o platformă accesibilă în ceea ce ține de crearea, partajarea și învățarea unor noi lucruri. Astfel, am decis să vă prezentăm câteva canale eficiente de YouTube ce v-ar putea ajuta la învățarea limbii engleze!

Citește mai departe pentru a face cunoștință cu câteva canele accesibile de youtube în dependență de nivelul dvs. de engleză în ceea ce ține de îmbunătățirea abilităților de vorbire, gramatică și multe altele!

Începători

Speak English With Mr Duncan - YouTube

Speak English With Mr. Duncan

Prin intermediul canalului de YouTube al domnului Duncan – Speak English With Mr. Duncan este predată engleza în mod gratuit, trei zile pe săptămână, în direct din casa sa din Anglia. Lecțiile sale video sunt foarte distractive, dar și captivante! Sunt ușor de vizonat și se pune accent asupra limbajului practic și a modului de exprimare.

În fiecare săptămână sunt abordate o varietate de subiecte fascinante: de la natură, argou, știri, modă și chiar instinctul de supraviețuire, creându-se astfel o atmosferă mult mai plăcută în ceea ce ține de vizionarea clipurilor sale.

Easy English - YouTube

Easy English

Canalul de YouTube Easy English rămâne unul dintre cele mai utile canale de învățare a limbii engleze pentru începători. Fiecare videoclip ne face cunoștință cu anumite conversații din viața reală. Oamenii sunt intervievați pe stradă prin intermediul unor întrebări simple despre decurgerea zilei de astăzi sau a vieții lor la general. În acest mod veți prelua pronunția corectă și vă veți familiariza mult mai mult cu această limbă.

Intermediar

Learn English with EnglishClass101.com - YouTube

EnglishClass101.com

Vizionând canalul EnglishClass101.com veți avansa rapid în cunoașterea limbii engleze. Veți acumula noi cunoștințe în timp ce priviți nenumăratele lecții video ce sunt structurate în corespundere cu nivelul dvs  de înțelegere a acestei limbi. Lecțiile sunt per general, rapide și scurte, potrivindu-se cursanților cu o bună posedare a gramaticii și vorbirii limbei engleze. 

EF Go Ahead Tours (@goaheadtours) | Twitter

On GO with EF

Canalul EF YouTube adoptă o abordare ușor diferită, dar foarte distractivă a învățării limbilor străine, ducându-te într-o vacanță virtuală în momentul studierii unei noi lecții. EF Vloggers călătorește prin întreaga lume pentru a vă face cunoștință cu unele dintre cele mai frumoase și potrivite orașe în ceea ce ține de cunoașterea unor noi limbi, tradiții și culturi. Veți descoperi LA cu Angelina, Cape Town cu Maria și Vancouver cu Asia în timp ce învățați expresiile cheie și vocabularul folosit în videoclipuri.

Avansat

Rachel's English - YouTube

Rachel’s English

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă rafina pronunția și de a vorbi engleza autentic Rachel’s English este pentru dvs. Rachel este o cântăreață de operă clasică și expertă în pronunția limbii engleze. După cum spune aceasta, pasiunea ei este de a ajuta studenții să găsească încredere deplină într-o conversație.

Learn Business English with Lessons, Courses, Apps and eBooks from Business  English Pod

Business English Pod

Ce se întâmplă dacă vi se cere să vorbiți engleza la serviciu? Întâlnirile și prezentările implică adesea utilizarea unui limbaj pe care nu l-ați folosi de obicei pe stradă. Accesați Business English Pod, unde lecțiile acoperă situații lingvistice complexe precum „Cum să nu fiți de acord cu ideile” sau „Cum să faceți o ofertă” și subiecte precum finanțe, drept și economie.

Cum ți s-a părut acest articol? Așteptăm răspunsul tău pe pagina noastră de Facebook și Instagram. Pentru a fi la curent cu toate oportunitățile ne poți urmări și pe Telegram!

Reporter Youth.md: Ciutac Evelina

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Independent Media House angajează Director Media cu experiență
Next Evenimente pentru tineri: Engineering Talks te invită să cunoști mai multe despre Inteligența Artificială pentru procesarea textului
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 1 =