Vino la cinema în aer liber, la Apartamentul Deschis

apartamentul deschis, proiectie de film, cinema in aer liber

Apartamentul deschis/Flat Space, Apriori ILC, în cadrul te invită la o proiecție de film, vineri, 10 august, ora 22.00. Ia-ți prietenii și vino să urmărești o istorie impresionantă a unei fetițe rome, pasionată de dans și cu o biografie cu adevărat inspirată din cărți.

Denisa, de 10 ani este proscrisă în mai multe „moduri”. Ea este cetățeană ilegală în Polonia, parte a unei comunități patriarhale de romi și mai presus decât toate – nu vorbește, a fost diagnosticată cu disfuncții severe ale auzului. Ea locuiește într-o lume a ei, plină de ritm și dans, imitând femeile glamuroase ale Bollywood-ului, pe care le vede de pe un DVD găsit la gunoiște. Dansând poate fi oricine își dorește, chiar și regină, și să exprime ce nu poate să spună – bucuria, tristețea sau frica.

Această proiecție este parte a programului Centrul Civic al Chișinăului – cinema în aer liber, și beneficiază de susținerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, în cadrul proiectului CHIOȘC. Evenimentul este organizat în colaborare cu Festivalul de Film al Drepturilor Omului Chesnok organizat de Asociația Apriori, cu sprijinul Uniunii Europene, oferit prin Programul „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, implementat de PNUD: Poduri de încredere peste Nistru – Мосты доверия через Днестр.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te şi participă la tabăra de vară pentru profesori organizată de META
Next Participă la Festivalul Cucuteni 2018 și bucură-te de „Flacăra măiestriei”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + twelve =