Eveniment online pentru tineri. Cum a influenţat pandemia freelancerii?!


eveniment

Situaţia pandemică a influenţat ritmul fiecăruia dintre noi. Dacă vrei să afli ce spun freelancerii şi persoanele cu joburi la distanţă, participă la un eveniment online!

Evenimentul Freelancing and Remote Jobs during the pandemic va avea loc la data de 17 octombrie, începând cu ora 12:00, sub formă de live pe Facebook. Limba de vorbire şi desfăşurare – limba engleză. Vorbitor principal va fi Doina Bejenaru, specialist în domeniu.

Un freelancer, liber profesionist sau „lucrător freelance” este o persoană care lucrează independent, care desfășoară o profesie fără un angajament pe termen lung cu un angajator. Freelancerii pot fi uneori reprezentați de o firmă sau agenție care se ocupă cu găsirea clienților, sau cu revânzarea serviciilor oferite de freelanceri.

Munca remote reprezintă un mod de lucru care permite profesioniștilor să lucreze în afara mediului tradițional și se bazează pe principiul conform căruia succesul și eficiența în muncă nu depind de un anumit loc.

Acest eveniment informativ este organizat de echipa Flex Alumni Moldova. Pentru mai multe detalii despre ei şi evenimentul curent, daţi-le un mesaj pe pagină.

Pentru alte oportunităţi şi evenimente, urmăreşte Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous [De la Psiholog la Tine] Urmărește primul video cu filosoful și psihologul Sorin Scutelnic
Next Job part-time // Urban Brand angajează designer grafic
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =