Scalează startup-ul tău spre piața globală la ediția din octombrie Startup Grind, alături de antreprenorul Sergiu Matei, fondator index


Strategie, gândire critică și ambiție sunt doar câteva aspecte de care trebuie să ții cont atunci când vrei să scalezi startup-ul tău. Odată ce identifici piața nouă unde îți vei testa produsul, trebuie să ții cont și de resursele umane, sau mai bine spus de talentele de care vei avea la dispoziție.  Pe 6 octombrie la ediția de Startup Grind la Chișinău, cu antreprenorul Sergiu Matei vei afla despre experiența lui de scalare a startup-urilor din diferite industrii către piețe globale, lecțiile ce le-a învățat și cultura organizațională în companiile fondate. 

Sergiu Matei este Oxford alumni, membru Forbes Technology Council, YPO si StartX, mentor în cadrul acceleratorului Alchemist din San Francisco, fiind totodată și mentor în programele de accelerare la Dreamups și co-fondator al comunității de startups Startup Grind în Chișinău.

Sergiu are o experiență vastă în lansarea și dezvoltarea proiectelor antreprenoriale și startup-urilor de succes, este fondatorul companiilor Index și Travod.

Index este un startup IT fondat în UK în 2019, cu oficii de baza la Londra și Chișinău, cu angajați în peste 12 fusuri orare. Index conectează inginerii IT din întreaga lume cu companii și proiecte internaționale ce sunt în căutare să angajeze developeri înalt calificați în regim remote. 

Când a fondat startup-ul Index, Sergiu Matei și-a propus să ofere inginerilor IT din spațiul CEE posibilitatea de a se angaja cu ușurință în cadrul companiilor internaționale din SUA, UK, sau alte tari EU. 

Echipa Index e alcătuită din cetățeni moldoveni și internaționali, în număr de peste 70 de angajați. Pana la finele lui 2022, Sergiu își propune să lărgească echipa, să crească numărul de proiecte și să angajeze pâna la 100 persoane. Iar platforma Index își propune sa ofere în următorii ani, unui număr de peste 1000 de developeri, oportunități mai bune de angajare în cadrul proiectelor și companiilor internaționale. 

Agenda evenimentului:

18:30 – 19:30 Networking facilitat
19:30 – 20:30 Discuție cu Sergiu Matei
20:30 – 22:00 Freestyle Networking

Locația: Artcor, 31 August 1989 St 137, Chișinău.

Sesiunea de networking va avea un format nou și facilitat, astfel, încât toate participantele și toți participanții din cadrul evenimentului se vor cunoaște și vor căpăta noi conexiuni profesionale. 

Biletul de participare la eveniment este 15 $ va asigura mâncarea și vinul oferit în partea de networking. Înregistrarea are loc aici.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Dreamups până în prezent. Partner General al organizației Dreamups – Orange Systems. Partenerii evenimentului sunt index, Artcor. Partener media – Simpals. 

La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startup-uri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous O studentă moldoveancă, la Design în Iași, crede că imaginile vor deveni principalul mijloc de comunicare între oameni
Next Descoperă Moldova rurală
Dreamups
About the author

Dreamups

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + fifteen =