[De la Psiholog la Tine] Urmărește primul video cu filosoful și psihologul Sorin Scutelnic


sorin scutelnic de la psiholog la tine

E mai ușor să faci față problemelor, atunci când ai suportul unui psiholog. Un grup de tineri, participanți ai programului ActivePeace, lansează o serie de interviuri [De la Psiholog la Tine] cu specialiști din domeniu. Primul interviu cu Sorin Scutelnic despre singurătate și izolare deja a fost publicat!

Fiecare din noi s-a ciocnit zilnic cu probleme legate de relații, propria motivație și gestionarea emoțiilor. Însă nu întotdeauna găsim resursele necesare pentru a depăși astfel de momente critice. Uneori, simțim nevoia de a cere ajutor din partea unui specialist psiholog. Acum, proiectul [De la Psiholog la Tine] vine să îți ușureze această sarcină! Un grup de tineri lansează o serie de interviuri realizate cu psihologi, referitor la problemele cu care se confruntă tinerii. 

Primul interviu despre singurătate cu filosoful și psihologul Sorin Scutelnic, deja poate fi urmărit pe canalul de Youtube Youth.md, inclusiv cu subtitrare în rusă.

În fiecare săptămână te așteaptă un nou subiect interesant și un nou specialist, gata să răspundă la întrebările tale. Urmărește pagina de facebook Youth.md și Asociația Studenților PsyNation pentru a afla primul despre evenimentele care urmează! Foarte curând, vei afla cine sunt următorii invitați și când va avea loc sesiunea de informare. 

Proiectul este realizat în cadrul programului ActivePeace, implementat de EcoVisio în parteneriat cu Asociația MitOst cu suportul Fundației Robert Bosch și Suediei. 

Realizarea proiectului „Psihoeducația tinerilor în adaptarea la situațiile de criză” se datorează partenerilor: Youth.md, Asociația Studenților Psihologi PsyNation, Youth Association ASIST și Centrul de Cercetări Științifice în Psihologie.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Previous Sesiune de informare cu privire la „Festivalului Voluntarilor 2020” - Zona Centru
Next Eveniment online pentru tineri. Cum a influenţat pandemia freelancerii?!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *