Eveniment online // Descoperă soluții pentru securitatea digitală a ONG-urilor


Eveniment dedicat îmbunătățirii securității organizațiilor nonprofit.

În perioada 28-29 martie 2024, ești invitat să participi la Activatorul de Securitate Digitală pentru ONG-uri, un eveniment online care explorează cele mai importante aspecte ale securității cibernetice în contextul muncii la distanță și al gestionării parolelor în mediul online.

Detaliile evenimentului:

Data și Orar:

  • Ziua 1: 28 martie 2024, 09:30-14:40
    • Ziua 1 se axează pe vulnerabilitățile dispozitivelor mobile și pe natura duală a aplicațiilor de inteligență artificială, dezvăluind implicațiile acestora asupra securității organizaționale.
  • Ziua 2: 29 martie 2024, 09:30-16:15
    • Ziua 2 investighează conceptul de inginerie socială și clarifică rolul politicilor de cookies. De asemenea, se explorează importanța procesului de backup și recuperare a informațiilor, oferind soluții practice pentru protejarea datelor sensibile.

Te poți înregistra și conecta aici.

Despre eveniment:

Activatorul de Securitate Digitală pentru ONG-uri este un proiect cofinanțat prin programul PROTEUS, realizat de The Transatlantic Foundation în cooperare cu programul Engaging Central Europe al The German Marshall Fund of the United States și cofinanțat de Uniunea Europeană.

Acest eveniment este, de asemenea, finanțat în parte printr-un grant al Departamentului de Stat al SUA. Opiniile exprimate aparțin exclusiv autorilor și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Departamentului de Stat al Statelor Unite.

Alătură-te nouă pentru a descoperi soluții și strategii pentru a-ți proteja organizația nonprofit în mediul digital în continuă schimbare. Înscrie-te acum pentru a participa la acest eveniment esențial pentru securitatea și protecția datelor!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la webinare gratuite și află cât de pregătit ești pentru viitor
Next Festivalul „Zilele Basarabiei” - 106 ani de la Unirea cu România
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 3 =