Participă la webinare gratuite și află cât de pregătit ești pentru viitor


Întâmpină provocările viitorului în domeniul muncii cu tinerii, participând la seria de webinare gratuite organizate în cadrul celei de-a treia Academii Europene de Tineret.

Descrierea evenimentului

În această serie de webinarii, vei explora tendințele emergente și impactul acestora asupra muncii cu tinerii în Europa. Vei învăța cum să te pregătești pentru viitor și cum să sprijini tinerii în crearea propriilor lor viitoruri.

Data: 18 aprilie 2024, 10:00 – 12:00 CET

Descriere:

În acest webinar, vei analiza relația ta cu viitorul și strategiile actuale pentru a face față necunoscutului. Vei experimenta instrumente practice care te vor ajuta să interpretezi semnalele actuale și să-ți imaginezi viitoruri dorite. Vei identifica, de asemenea, competențele necesare pentru a naviga în necunoscutul unei lumi în schimbare rapidă și, mai important, pentru a sprijini tinerii în crearea propriilor lor viitoruri.

Participare și înregistrare:

Webinarele sunt deschise tuturor profesioniștilor din domeniul muncii cu tinerii sau domeniul înrudite din Europa și dincolo de aceasta. Te rugăm să te înregistrezi completând formularul atașat pentru a primi link-ul pentru webinar.

Informații suplimentare:

Pentru mai multe informații despre evenimente și pentru a te înregistra, vizitează www.eayw.net. Acest Eveniment este Organizat de Academia Europeană de Tineret și este Susținut de SALTO.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous English Conversation Club | American Women Judges
Next Eveniment online // Descoperă soluții pentru securitatea digitală a ONG-urilor
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =