Rută specială a troleibuzului turistic dedicată lucrătorilor medicali


Primăria municipiului Chișinău anunță că, în contextul declarării anului 2022 – Anul lucrătorului medical din municipiul Chișinău și cu ocazia sărbătorii „Ziua Profesională a Lucrătorului Medical și a Farmacistului”, în zilele de weekend: 18-19 și 25-26 iunie 2022, vor fi organizate excursii tematice cu troleibuzul turistic, dedicate în special medicilor, farmaciștilor și savanților cu renume.

Excursiile încep la ora 10:00, de la Arcul de Triumf, iar îmbarcarea va avea loc după principiul „primul venit – primul servit”. Numărul de locuri disponibile pentru o excursie cu troleibuzul turistic este de 22 de persoane, iar costul unei călătorii este de 30 de lei. Copii până la 7 circulă gratuit și este obligatoriu de a fi însoțiți de părinți.

Excursia prin oraș va fi moderată de un ghid profesionist și va fi disponibilă în limba rusă.

Itinerar: Arcul de Triumf – Biserica Sfântul Nicolae – Cartierul medical – Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” – Cartierul medical – Primăria municipiului Chișinău – Gara Feroviară – Arcul de Triumf.

Astfel, cetățenii și oaspeții capitalei interesați au ocazia să facă un tur al orașului și să afle lucruri interesante despre oameni valoroși prin prisma activității desfășurate în sistemul medical.

Evenimentul este realizat de Primăria Municipiului Chișinău, în comun cu Direcția Generală Economie, Comerț și Turism și Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău”.

Descoperă mai multe articole pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Evenimente cultural-artistice pe 18 și 19 iunie 2022 prin capitală
Next CNTM selectează un grup de traineri pentru instruirea voluntarilor în lucru cu refugiații
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − 2 =