Vrei să ai parte de studii peste hotare? Vino la America House şi află mai multe!


studii peste hotare

Vrei să devii competitor internaţional la Universitatea New York Abu Dhabi, să ai parte de studii peste hotare, oportunități valoroase în toată reţeaua globală? Vino la America House şi află mai multe detalii!

Pe 29 noiembrie, începând cu ora 16:00, la America House se va desfăşura o prezentare susținută de Lubov Kovalenko, ofițerul Institutului de Educație Internațională Abu Dhabi. Ofiţerul va povesti despre oportunitățile pe care Universitatea New York Abu Dhabi le oferă.

Universitatea New York Abu Dhabi reprezintă o schimbare evidentă în învățământul superior. Este una dintre universitățile care permit mobilitatea internațională perfectă a studenților și a facultăților în desfășurarea activității academice și şcolare. Elevii care au parte de studii peste hotare şi reuşesc să înveţe la NYUAD, vin din toată lumea pentru a studia la Abu Dhabi până la două semestre. Şi tu poţi fi unul dintre ei!

Pentru a participa la eveniment şi a afla mai multe detalii despre studii peste hotare, înregistrează-te aici.

America House este locul în care vizitatorii pot participa la diverse evenimente și activități culturale, educaționale și de dezvoltare profesională. Poţi afla informații utile despre istoria, cultura și valorile Statelor Unite ale Americii. La America House se discută teme curente, se dezvoltă gândirea critică. Ei organizează întâlniri cu personalități notorii de valoare în cadrul diferitor programe.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Ia parte la o discuție deschisă despre vlogging și puterea comunităților
Next Activităţi pentru tineri: Club de Dezbateri la America House!
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *