Eveniment pentru tineri: Află mai multe despre examenul TOEFL!


evenimente pentru tineri toefl

Ești elev la liceu și vrei să pleci peste hotare să îți continui studiile? Atunci, participă la un eveniment pentru tineri şi află cum să te pregăteşti pentru testul de limbă engleză TOEFL!

Evenimentul va avea loc joi, pe 17 septembrie, la ora 17:00 și va decurge în limba engleză.

O atenție deosebită va fi îndreptată către anumite tips&tricks, care îți vor fi utile. De asemenea, vei afla cum te poți înregistra, cum să te pregătești de testare eficace, unde să găsești resurse gratuite și eficiente, precum și beneficiile examenului TOEFL.

Toată această informație va fi oferită de către Cătălina Țurcanu, FLEX Alumna ‘13. Cătălina a reușit la doar ai săi 25 de ani să conducă propria școală de limbă engleză, iar acum s-a specializat în alte proiecte educaționale. Mai mult de atât, aceasta vorbește fluent 6 limbi și a vizitat aproape 50 de țări, lucru ce a determinat-o să își deschidă propriul vlog de călătorii. Află și mai multe detalii despre fascinanta Cătălina la evenimentul pentru tineri de joi.

Evenimentul are locuri limitate, așa că nu ezitați să vă înregistrați până pe data de 16.09, ora 23:59 (formular vezi aici) !

Comunitatea FLEX Alumni are peste 25 de ani de activitate la noi în țară. Este parte componentă a programului de schimb intercultural FLEX. Programul FLEX este finanțat de guvernul Statelor Unite și își propune să promoveze respectul pentru diversitatea culturală, să ofere oportunități de dezvoltare personală și să se angajeze în servicii comunitare, precum și să îmbunătățească înțelegerea reciprocă între țările noastre, permițând tinerilor din Eurasia să aibă posibilitatea de a simți pe propria piele modul de viață al SUA pentru un an academic, precum și de a-i ajuta pe americani să învețe despre țări lor de baștină.

La moment aplicările pentru anul 2021-2022 sunt deschise până pe data de 15 octombrie. Completează formularul pe www.discoverflex.org/apply și aplică pentru una din cele mai faine experiențe din viața ta!

Despre mai multe oportunităţi, află pe Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Câteva cărți care îți vor fi pe plac dacă cauți ceva asemănător cu celebrul „Harry Potter”
Next Cahul devine primul „StartUp City” regional din sudul Moldovei. Va fi creat un Centru de Excelență în IT
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 4 =