Eveniment organizat în cadrul campaniei „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”


eveniment 16 zile de activism

În contextul campaniei „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”, Centrul Internaţional „La Strada Moldova” organizează un eveniment: „Parteneriat durabil pentru o protecție mai bună a victimelor violenței sexuale”.

Acțiunea se desfășoară în parteneriat cu Ambasada SUA la Chișinău.

Scopul acestei întruniri este identificarea posibilităților de ajustare a cadrului legal național, menit să asigure o mai bună protecție a femeilor și fetelor din țara noastră împotriva violenței sexuale.

Câteva zeci de reprezentanți ai societății civile, corpului diplomatic străin la Chișinău și parteneri de dezvoltare ai Republicii Moldova se vor întruni să discute, în formatul unui dialog deschis, oportunități de implementare a bunelor practici ale statelor UE în legislația națională din domeniu. La discuții vor participa reprezentați ai Parlamentului și Guvernului Republicii Moldova.

Acest eveniment va avea loc în data de 2 decembrie curent, cu începere de la ora 14.00, în incinta sălii de conferințe a Muzeului Național de Artă al Moldovei (Chișinău, str. 31 August 1989, nr. 115).

Mai multe detalii despre acesta afli pe pagina acestuia.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la expoziție și cunoaște „Oameni care inspiră”
Next Abordează securitatea economică participând la o conferință științifică
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − six =