Aplică și învață de la profesioniști cum organizezi o producţie de film!

chişinău , dezvoltare personală, oportunităţi , tineri , film, training, workshop

American Film Showcase  vine la Chişinău în perioada 23 – 27 aprilie cu un workshop de 5 zile pe producție de film. Programul diplomatic este implementat de una dintre cele mai importante şcoli de film din lume USC School of Cinematic Arts, care a fost conceput pentru a stimula dialogul dintre ţări şi a oferi posibilittăţi pentru comunităţi să îşi spună poveştile lor.

Workshop-ul este dedicat producătorilor de film începători, dar și cu experiență, care îşi doresc să-și consolideze cunoștințele și să cunoască mai multe detalii din procesul de organizare a unei producții de film.

Managementul resurselor umane, creative și tehnice sunt în responsabilitatea producătorului de film, iar prioritatea pe domeniu aparține indiscutabil filmului american. American Film Showcase (AFS) este un program cu peste 6 ani de activitate în peste 99 de țări, care are scopul de a stimula dialogul cultural și de a impulsiona comunitățile să își spună poveștile.

Unul dintre traineri este Joseph Genier, producător american, cu o experiență enormă în spate,care timp de 5 zile va ajuta participanții să avanseze în materie de management al producției de film.

Toți participanții vor fi selectați în baza formularelor de aplicare. Pentru persoanelor selectate din afara Chișinăului, există posibilitatea de a oferi cazare și a acoperi cheltuielile de drum.

Termenul limită pentru aplicări este 7 aprilie 2018.

Pentru a aplica trebuie să completaţi următorul formular.

Evenimentul este organizat de AO „MIA”/Telefilmatelier, finanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova, și produs de American Film Showcase în colaborare cu Universitatea din California de Sud.

Vedeți pagina evenimentului de faceebook.

 

Previous Concurs de eseuri pentru studenți și masteranzi, la un subiect actual legat de Uniunea Europeană
Next Centrul Comunitar „Steaua” caută voluntari care să facă diverse activități cu copiii din familii social vulnerabile
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *