Dialog cu expertul din SUA, Animation Storyteller și Creative Director – Alex Herder


Invităm comunitatea de creativi din Moldova la un dialog cu expertul din SUA, Animation Storyteller și Creative Director, Alex Herder. Expert în Animație, mentor și cofondator de agenție de creație, el ne va povesti cum combină antreprenoriatul cu arta.

Te așteptăm la Mediacor pe 3 aprilie, începând cu ora 18:00.

– Ce înseamnă să fii antreprenor în industria creativă?

– De ce nu e suficient să fii „doar artist” în anul 2024 și cum să-ți promovezi serviciile?

– Cum să-ți crești portofoliul de clienți și să spui istorii captivante prin proiectele creative la care lucrezi?

La toate aceste întrebări vom primi răspuns de la invitatul nostru special în cadrul Programului Creative Speakers, susținut de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Moldova.

Alex Herder este cofondatorul și directorul de creație la Duke & Duck, un studio de creare de conținut care ajută brandurile să spună povești prin video. Printre clienții Duke & Duck se numără American Red Cross, Planned Parenthood, Nestlé, Capital One și Patagonia.

Alex Herder este, de asemenea, fondatorul și producătorul executiv la Double Scoop Studios, un studio de animație care produce video seriale pentru copii, în scop caritabil. Alex este membru și mentor în American Marketing Association (Asociația Americană de Marketing) și conduce „DC In Motion”, o asociație profesională și grup de networking pentru specialiștii în Animație.

Dacă ești om de creație și ai nevoie de inspirație din partea unui expert cu experiență pe piața americană, acum e momentul să prinzi un loc în sală. Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă aici: https://forms.gle/sm1wzF6g35ysq6CT8

Limba de comunicare: engleza. Numărul de locuri este limitat! Ne vedem la Mediacor pe 3 aprilie, începând cu ora 18:00.

Acest eveniment face parte din Programul „Creative Speakers”, dezvoltat de către Asociația Companiilor de Creație (COR), cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova, organizat și găzduit de Mediacor – Centru de producții și tehnologii pentru industriile de Film, Gaming și New Media din cadrul USM – Universitatea de Stat din Moldova.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Apel deschis pentru premiile European Capital of Innovation 2024
Next Vino pe 2 aprilie la Orange Digital Center și participă la evenimentul comunității Connector „Strategii de branding personal”, cu Vicky Ulinici
Asociatia Companiilor de Creatie din Moldova
About the author

Asociatia Companiilor de Creatie din Moldova

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 8 =