Conferința edIT your Future poate fi evenimentul potrivit ție!


În era digitală în care trăim, educația este cheia către viitorul nostru colectiv. Cu această convingere fermă este organizată conferința „edIT your future”, de către AIESEC în Chișinău, dedicată explorării și dezvoltării modului în care digitalizarea și inteligența artificială pot transforma peisajul educațional.

Ce presupune evenimentul?

Evenimentul este destinat tinerilor cu vârsta de 16-25 de ani,
dornici să-și modeleze propriul viitor. Aceasta își propune să deschidă conversații esențiale și să inspire la schimbări semnificative în sistemul de învățământ.

Conferința “edIT Your Future” va avea loc pe data de 9 decembrie 2023, la UTM, (str. Studenților 7). Evenimentul oferă participanților șansa de a se conecta direct cu lideri de opinie, profesioniști din domeniul educațional și experți în inteligența artificială precum:

● Dragoș Munteanu (Software developer la Starnet, Amdaris, SAP specialist la Crystal system);
● Vladimir Stojoc (CEO Sigmoid, Data Scientist);
● Emil Chicioi (Bloomcoding CEO);
● Nicolae Șoitu (CEO la expert CRM).

Participanții vor avea ocazia să se implice în paneluri de discuții, unde vor adresa întrebări experților și vor explora subiectele cheie legate de digitalizare și AI în educație. De asemenea, vor participa și la o TOMBOLĂ, executată de către organizatorii conferinței. Pentru a participa la conferința “edIT Your Future”, trebuie să completați formularul acesta.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous „Rama Albastră” Păstrează vii și animează fotografiile din trecut
Next Alege un masterclass by Dreamclass, învață din orice colț al lumii și primește cadou 2 ore de mentorat cu experți de top din Moldova și România
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =