Descoperă profesia de psiholog cu Ștefan Popov la un nou eveniment gratuit pentru tineri în Chișinău

Eveniment gratuit pentru tineri, eveniment public în Chișinău, curs

Eveniment gratuit pentru tineri, eveniment public în Chișinău, curs

Cariera Mea te invită pe 29 noiembrie 2019, începând cu ora 16:00 la un eveniment gratuit pentru tineri „Descoperă profesiile de psiholog și psihoterapeut”științele sufletelor noastre. Evenimentul public pentru tineri va avea loc la Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 169), sala de Conferințe (Blocul B etajul III).

Invitat special Ștefan Popov, psihoterapeut și psiholog, autorul cărții Sinergia Socială, Integrarea Personalității, Fondatorul Centrului de Cercetării Științifice în Psihologie.

Vino alături de noi și află care sunt activitățile unui psiholog spre deosebire de un psihoterapeut. Descoperă ce studii este necesar să finalizezi pentru a activa în calitate de psiholog sau psihoterapeut.
Și care este secretul unui psiholog de succes?

Dar cel mai important vei înțelege dacă ți se potrivește această profesie atât din împărtășirile invitatului cât și după realizarea unui test psihologic.

Activitatea este destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-25 de ani. 

Participarea la acest eveniment gratuit pentru tineri și se face în baza înregistrării prealabile la acest link.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Job pentru tineri: Asistent/office manager la compania „Black Sea Seeds"
Next PNUD în Moldova oferă stagii de practică pentru studenții din țară
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *