Startup Grind Chișinău revine pe 9 septembrie! Creează conexiuni profesionale într-o atmosferă degajată


Anotimpul roadelor va culmina pe 9 septembrie cu un eveniment excentric, marca Startup Grind Chișinău. În program vom avea o bătălie legendară a startup-urilor tehnologice, mult networking, gustări, distracție și muzică bună și toate la pachet pe unul dintre cele mai înalte acoperișuri din Chișinău.  

În sesiunea „Pitch Battle”, startup-urile înregistrate vor fi provocate să prezinte în scurt timp ideea de afacere. Astfel, membrii comunității Startup Grind vor cunoaște cei mai curajoși fondatori și cele mai curajoase fondatoare de startup cu impact din Republica Moldova.

Evenimentul va culmina cu beat-uri mixate de Mădălina Ciocanu aka DJ Borș. Stabilită în New York City, Mădălina a lucrat cu mai multe inițiative locale, internaționale, condusă de scopul de a lărgi spectrul epistemologic în dezvoltarea sistemului de educație. Recent, DJ Borș a colaborat cu centrul Comunitar 151 și a creat primul atelier de DJ-ing pentru tinere și femei refugiate și locale, interesate în mixaj și producere de muzică.

Agenda:

18:30 – Networking
19:30 – Pitch Battle
20:00 – Networking
21:00 – Party with DJ Borș

Startup-urile care vor să participe în battle se pot înregistra aici.

Când?
Startup Grind Chișinău va avea loc vineri, 9 septembrie, ora 18:30.

Unde?
Ontop Apartments, str. Ismail 31, Chișinău.

Evenimentul are un preț de participare – 350 lei, care va acoperi gustările și băuturile din cadrul sesiunii de networking. Platforma Startup Grind va prelucra o taxă suplimentară pentru procesarea plății.

Bilete și detalii despre eveniment găsești aici.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Dreamups până în prezent. Partner General al organizației Dreamups – Orange Systems.

Evenimentul Rooftop SG Party este susținut de Moldova Innovation Technology Park și Igor Ganea – fondator Ganea Group, compania Aurelius Wines și partenerii media – știri.md, point.md și #diez.md.

La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startup-uri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrieți-vă la concursul „Organizația prietenoasă tinerilor NEET” și puteți câștiga un laptop!
Next Primăria Municipiului Chișinău te invită la Chișinău Youth Fest
Dreamups
About the author

Dreamups

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + fourteen =