Zilele Diasporei 2020 se vor desfășura online. Vezi cum poți participa


Zilele Diasporei 2020 online

Anual, la sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, Guvernul Republicii Moldova organizează Zilele Diasporei pentru cetățenii ţării noastre, care sunt plecați peste hotare.

Scopul evenimentului este fortificarea relațiilor cu diaspora, precum și mobilizarea diasporei și a societății civile în promovarea acțiunilor comune orientate spre dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova.

Deși pandemia COVID-19 ne obligă să desfășurăm evenimentul în format online, agenda, alcătuită în baza consultării cu diaspora, include și de această dată subiecte de actualitate care prezintă interes pentru concetăţenii noştri aflaţi peste hotare.

Participă la Zilele Diasporei la sesiuni de discuții cu reprezentanții instituțiilor de stat și ai organizațiilor internaționale, precum și la activități de networking și socializare cu și pentru diasporă.

Pentru a participa, înscrie-te completând acest formular. Data limită: 19 august 2020.

Vă așteptăm ca în perioada 21-23 august 2020 să vă alăturați evenimentului pe Platforma Zoom, pagina de facebook a BRD și privesc.eu! Detalii suplimentare, vezi pe pagina de facebook a evenimentului.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cinci cărţi recomandate în şcoală, care într-adevăr merită citite
Next Înscrie-te și fă parte din echipa Grow Me Up Academy
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + five =