Vino la un eveniment și află mai multe despre înconjurul lumii


eveniment despre inconjurul lumii

Eveniment pentru tineri: Ți-ai dorit vreodată să faci o călătorie în jurul lumii? Cât de aventuroși par oamenii care s-au hotărât la acest pas? Ei bine, acum ai ocazia să discuți pe viu cu Diana, tânăra care la sfârșitul anului 2019, a finalizat primul său înconjur al lumii și împărtășește experiența sa cu alți oameni!

La eveniment va vorbi despre greșelile și eșecurile pe care le-a întâmpinat în călătoria ei, în speranța că oamenii nu vor păși pe aceleași greble.

Adevărul unei călătorii îndelungate este că până nu o vei face singur, nu vei ști cum e. Puteți citi despre locurile pe care doriți să le vizitați, să ascultați experiențele altor oameni și chiar să veniți să vă întâlniți cu Diana pe 29 ianuarie la Chișinău, dar acest lucru cu greu vă va ajuta la pregătirea călătoriei. Deși merită cu siguranță să încercați!

Diana Abramova, un copywritter de la Moscova, fondatoarea canalului de telegram Damn bad trip, scrie articole pentru mai multe reviste din Rusia.

Despre ce va vorbi?

Diana, afirmă că nu știe cum și de ce oamenii călătoresc în jurul lumii cheltuind doar 200 de dolari. Nu are cunoștințe despre cum să monetizezi o călătorie. Și nu recomandă cu nerăbdare nimănui să „fugă de problemele sale în întreaga lume”.

Lucruri neobișnuite despre care vei afla la eveniment: de ce este mai bine să iei cu tine 5 rujuri decât un spray de piper? De ce să nu faci nimic pe parcurs este o idee grozavă? De ce nu toată lumea are nevoie de autostop, trai în corturi sau de couchsurfing. Și de ce cele mai interesante călătorii se întâmplă în țara de baștină.

Data: 29 29 ianuarie 2020
Locația: Generator Hub – Bul. Ștefan cel Mare și Sfânt 202, bloc 2, etajul 4
Ora: 19:00 – 21:30
Limba principală a întâlnirii este rusa.

Participarea este gratuită prin înregistrare prealabilă, la acest formular.

Numărul de locuri este limitat. Rezervați-vă timp, pentru a veni la acest eveniment cultural, puțin mai devreme decât ora stabilită.

Dacă ți-au mai rămas întrebări, sună la 078 247 307.

Cunoaște și mai multe evenimente interesante pentru tine, în categoria Divertisment.

Previous Liderii ONG-urilor pot participa la un atelier gratuit în Polonia
Next Finanțare până la 50.000 € pentru proiectele din sectorul mass-media
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *