Voice Acting in Games. Inițiere cu Mike BodieAi avut vreodată momente când te-ai auzit strigând „Game Over!” cu atât de mult dramatism încât chiar și consola s-a speriat? Sau poate ai sărit prin casă strigând „It’s A Me, Mario!”, sperând că o prințesă e pe cale să fie salvată? Sau, cine știe, te-ai trezit pronunțând „Finish Him!” cu o voce atât de convingătoare încât chiar și florile din vază s-au ofilit de frică?

Invităm toți pasionații interesați de toată munca din cortinele procesului de sonorizare a jocurilor video la un atelier practic pe 16 noiembrie, la Mediacor.

În cadrul workshop-ului, participanții vor dobândi cunoștințe fundamentale despre:

  • Însușirea tehnicilor de bază pentru manevrarea și poziționarea corectă a microfonului.Cunoașterea diferitelor tipuri de microfoane și influența lor asupra calității înregistrărilor.
  • Sfaturi practice pentru o calitate vocală constantă și reducerea zgomotelor de fundal.
  • Experiența unui mediu autentic de studio de înregistrare audio pentru jocuri video.
  • Participare la scenarii simulate și primirea de feedback în direct pentru colaborare și îmbunătățire.

Speaker-ului evenimentului este actorul de voce – Mike Bodie ( https://mikebodie.net/ )
Mike Bodie este un actor de teatru clasic și de voce, nominalizat la premiile Olivier și educat la London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA). Este expert în crearea de voice-over-uri pentru jocuri video, deținătorul a două premii OVA și a 11 nominalizări la OVA, nominalizat la SOVAS, și membru al echipei BAFTA Games începând cu anul 2018. 

Este, de asemenea, fondator și actor la Mischief Theatre, companie care a câștigat premiile Olivier și Tony și a avut roluri în producții Amazon, Netflix, FOX, BBC, Lionsgate și Legendary.

Discuția va avea loc în limba engleză. Participarea este gratuită, în baza formularului de înregistrare: https://forms.gle/vMQegSXjihjEwaqA6

📅 Data: 16 noiembrie

⏲️ Ora: 19:00

📍 Locația: Mediacor

Acest eveniment face parte din Programul „Creative Speakers”, dezvoltat de către Asociația Companiilor de Creație (COR) cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova și găzduit de Mediacor, centrul de producții și tehnologii pentru industriile Film, Gaming și New Media din cadrul Universității de Stat din Moldova (USM).

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous A fost lansat concursul Premiul Național pentru Tineret 2023 - pentru tinerii, structurile de tineret și angajații din sectorul de tineret din țară!
Next Cât de bun este motorul automobilului tău: 20 de câștigători ai premiului „Motorul internațional al anului”
Asociatia Companiilor de Creatie din Moldova
About the author

Asociatia Companiilor de Creatie din Moldova

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =