Vino la Gala Teatrului Intercultural 2018 și fii ambasador al multiculturalismului

dialog intercultural, gala teatrului intercultural in moldova, cntmoldova. pestalozzi

Consiliul Național al Tineretului din Moldova te invită la Gala Teatrului Intercultural 2018, eveniment național organizat în contextul proiectului Dialog Intercultural în Moldova, pe 17 noiembrie, ora 11.00, la Pretura Sectorului Centru.

Gala Teatrului Intercultural este un eveniment în cadrul căruia nouă echipe, formate în cele opt regiuni de implementare a proiectului, vor aborda subiecte precum toleranța, discriminarea, comunicarea între religii, culturi, etnii, etc.

Acestea, prin intermediul unor piese de teatru vor contribui la sensibilizarea populației și la promovarea dialogului intercultural.

Evenimentul este organizat pentru al treilea an și a adunat peste 200 de tineri care, prin intermediul unei piese de teatru, și-au exprimat atitudinea și viziunea vis-a-vis de situațiile de discriminare pe care le întâlnit sau de care au fost afectați.

Dacă îți pasă de societatea în care crești și te dezvolți și vrei să devii ambasador al multiculturalismului, vino la Gala Teatrului Intercultural unde vei întâlni tineri la fel de entuziaști și păsători ca și tine.

Acest eveniment este  organizat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în cadrul proiectului „Dialog intercultural în Moldova”,  susținut financiar de către Fundația Elvețiană pentru Copii „Pestalozzi”. Opiniile exprimate aparțin Consiliului Național al Tineretului din Moldova și nu reflectă în mod necesar poziția donatorilor.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//Concordia Academia anunță concurs de suplinire a funcției vacante de manager
Next Înregistrarea la cursa „Mileștii Mici Wine Run 2019” a început. Înregistrează-te, numărul participanților este limitat
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × two =