Eşti un tânăr activist ? Atunci aplică la primul Media Tur! Deadline: 20 aprilie

tineri activi, oportunitate.

 AO „Centrul Media pentru Tineri” şi IREX Europe lansează primul Media Tur care se va desfăşura în perioada 14-15 mai, în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”.

Tema primului Media Tur este „Construcția hidrocentralelor pe râul Nistru. Efecte și consecințe”. Participanții vor fi selectați prin intermediul unui concurs la care sunt invitați să participe jurnaliști,bloggerii, vloggerii, tinerii care-și doresc să exploreze subiectul ecologiei și al riscurilor la care este expusă principala sursă de apă potabilă a Republicii Moldovei.

Timp de două zile, participanții vor parcurge traseul Chișinău – Soroca – Mohîliv-Podilskîi – Leadova – Novodnestrovsk – Galița – Hotin – Chișinău. În această perioadă, echipa va obține informații de la specialiști despre construcția hidrocentralelor pe râul Nistru, despre efectele și riscurile acestui fapt.

În urma ghidării din partea experților în domeniu și a documentării la fața locului, participanții vor elabora și vor publica materiale, într-o formă accesibilă și documentată, pe platforme media publice sau pe platforme personale (blogguri, vlogguri, pagini pe rețelele sociale).

Formularul de înregistrare poate fi găsit AICI.
Data -limită: 20 aprilie, 2018, ora 17:00.
Persoană de contact – Diana Bulai, tel: 079 314 661, www.voceatinerilor.md 

Costurile pentru transport, cazare și alimentație vor fi acoperite de către organizatorii activității.

Media Turul are scopul de a oferi o oportunitate tinerilor, actorilor media (jurnaliști/bloggeri/vloggeri) și activiștilor civici de a explora subiecte care afectează viața cetățenilor Republicii Moldova și de a atrage atenția publicului prin elaborarea materialelor multimedia.

Acest material a fost realizat în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ia lecții de limbă turcă de la vorbitori nativi. Cursul este gratuit, dar e necesar să te înregistrezi în prealabil
Next De la 1 septembrie va fi introdusă o nouă disciplină școlară. Tinerii vor studia securitatea rutieră
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =