Ești tânără antreprenoare? Înscrie-te și solicită un grant. Vezi care sunt condițiile

hera, program de granturi, femei antreprenoare, oportunitate

HERA, o organizație de caritate cu sediul la Paris și Londra, anunță cel de-al șaptelea concurs internațional de granturi pentru femeile antreprenoare din Armenia, Georgia, Moldova și Ucraina.

Orice femeie antreprenor din una dintre aceste țări este eligibilă să solicite finanțare pentru a procura echipament sau pentru a sprijini alte costuri de dezvoltare a capitalului. Antreprenoarea trebuie să demonstreze cum acticitatea ei va contribui la combaterea migrației periculoase și a traficului de ființe umane în regiunea ei. În cadrul acestor patru țări, vor fi oferite până la 30 de granturi în valoare de 700 EUR (variind între 200 și 1200 EUR) pentru femeile antreprenor selectate în corespundere cu unul din cele trei criterii:

1. Femeile antreprenoare care au inițiat o afacere mică și intenționează să antreneze, precum și să angajeze în câmpul muncii femei tinere, expuse riscului de migrație și traficului de ființe umane;

2. Tinerele femei antreprenoare (sub vârsta de 30 de ani) care au migrat, s-au întors înapoi în țară și și-au lansat propriile afaceri;

3. Femeile tinere, care intenționează să aplice metode inovative de depistare și stopare a migrației periculoase și a traficului de ființe umane în comunitățile locale.

Dacă sunteți femeie antreprenoare și aveți o afacere sau o inovație care se potrivește cu una dintre cele trei categorii de mai sus, completați formularul de cerere anexat și aplicați la adresa hera.grants@gmail.com sau/și crdse.info@gmail.com  Cererile trebuie completate în limba engleză. Formularul de cerere este disponibil și pe site-ul HERA la www.hera.international.

Data limită de solicitare: 15 iunie 2019.

Anul acesta, concursul HERA se închide la miezul nopții, sâmbătă, 15 iunie 2019. O selecție preliminară va fi finalizată până la 30 iunie. Evaluările la fața locului și desemnarea beneficiarilor de granturi vor fi făcute din iunie până la 30 octombrie 2019.

Aplicanții de succes pot beneficia, de asemenea, de mentorat online, suport tehnic și promovarea afacerilor lor pe site-ul HERA.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vrei să devii un manager în domeniul social? Înscrie-te la programul de formare
Next Participă la evenimentul de lansare a Academiei de Weekend
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + 4 =