Dezvoltare personală: Chestionar de (auto)evaluare a gradului de cunoaștere a drepturilor omului


dezvolatre personala quiz drepturile omului

Dezvoltare personală: Vrei să afli în ce relație te afli cu noțiunile dreptului omului, cât de pregătit ești în materie de instituții, documente sau termeni care prezintă drepturile omului și cum acestea sunt respectate la diferite niveluri? CIR Pro Bono lansează un quiz prin intermediul căruia vei avea ocazia să înțelegi cum stai la acest capitol.

Quizul este dezvoltat în cadrul proiectului „Human Rights through comedy”, proiect ce își propune să informeze oamenii despre drepturile lor prin intermediul pieselor de comedie. Acesta combină interactiv sesiuni informative, instrumente online de promovare și un show de comedie. Acesta reunește activiștii din domeniul drepturilor omului, avocați, actori, artiști tineri.

Quiz-ul poate fi accesat aici.

În cadrul acestuia va fi organizat un spectacol de comedie în Tohatin, pentru pilotarea conceptului, care ulterior va fi dezvoltat și va fi promovat și în alte regiuni. Evenimentul va dura în jur de 2 ore, timp în care cei 3 actori participanți vor prezenta un show de comedie pe subiectul drepturilor omului și cum aceștia o percep.

Totodată, show-ul va fi filmat, cu scopul de a realiza video scurte din cadrul evenimentului, care vor fi utilizate în scopul informării și conștientizării drepturilor omului de către cetățeni.

Proiectul este implementat de Centrul de Informare și Resurse PRO BONO și este susținut de Ambasada SUA în Republica Moldova. Acesta are scopul de a informa tinerii despre drepturile pe care le au, unde pot să se adreseze atunci când acestea le sunt lezate, care sunt instituțiile care sunt împuternicite să apere drepturile, etc.

Mai multe detalii despre proiect, afli pe pagina organizației.

Acest quiz este dezvoltat cu suportul Departamentului de Stat al Statelor Unite. Opiniile exprimate aparțin AO Centrului de Informare și Resurse PRO BONO și nu reflectă în mod necesar poziția  Departamentului de Stat al Statelor Unite.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous E GRATIS! - inițiativă de bune practici și atitudini pe care le poți prelua și tu!
Next Socializează la un eveniment de networking
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *