Ești jurnalistă? Câștigă bursa Elizabeth Neuffer 2021-2022


bursa 2021 pentru jurnaliste

Bursa Elizabeth Neuffer, pentru anul 2021-2022, oferă oportunități academice și profesionale femeilor jurnaliste a căror domeniu de activitate sunt drepturile omului și justiția socială. În timpul acestei burse, jurnalista selectată va avea șansa de a finaliza cercetări și cursuri la Centrul de Studii Internaționale al MIT și de a participa la stagii cu The Boston Globe și The New York Times. 

Datorită COVID-19, bursa Elizabeth Neuffer 2021-2022 poate avea loc personal sau virtual. IWMF și partenerii săi își rezervă dreptul de a determina formatul bursei înainte de data de începere a bursei.

Criterii de eligibilitate:

  • Neuffer Fellowship este deschisă femeilor și jurnaliștilor non-binari a căror activitate se concentrează pe drepturile omului și pe probleme de justiție socială.
  • Toți candidații pentru bursa Neuffer trebuie să fie jurnaliști de lucru cu cel puțin trei ani de experiență profesională în jurnalism cu normă întreagă. Stagiile și munca jurnalistică finalizată ca student universitar nu se consideră experiență profesională. Solicitanții pot fi jurnaliști afiliați sau independenți.
  • Jurnaliștii din orice țară din întreaga lume sunt eligibili să aplice. Cu toate acestea, candidații trebuie să vorbească, să citească și să scrie engleza fluent pentru a participa pe deplin și a beneficia de bursă.

Acceptarea cererilor:

14 ianuarie 2020 – 25 februarie 2021.

Informații suplimentare, poți găsi în anunțul oficial.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cunoaștea partea tehnică a unui proiect de succes din Moldova
Next Consiliere gratuită pentru tineri oferită de către Centrul REthink
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 5 =