Voluntarii Youth.md au aflat mai multe despre social media și promovarea online


voluntarii youth md instruire sm

Noii membri ai echipei Youth.md au parte de instruiri, pe domeniile de interes. Astfel, departamentul Social Media, dar și voluntarii din alte departamente interesați de subiect, au avut parte de un training în care au aflat mai multe despre managementul rețelelor de socializare și promovarea în mediul online.

Moderatoarea instruirii, Ana Carp, a venit cu informații practice în cadrul instruirii: „Era Social Media 101: istoria apriției și evoluției social media, algoritme și diferențele dintre platforme”.

Participanții au aflat mai multe despre:

  • Înțelegerea platformelor online de socializare;
  • Analiza algoritmelor Facebook vs. Instagram;
  • Crearea unei echipe de social media: roluri, atribuții, responsabilități.

Voluță Daniel: Ana Carp ne-a oferit mici sfaturi despre cum putem să ne creștem activitatea pe paginile proprii de instagram și ne-a răspuns cu drag la întrebările pe care i le-am adresat.

Rață Aurica: Training-ul a fost unul util pentru noi. Am aflat multe informații din acest domeniu. Am pus întrebări și ne-am expus ideile, strategiile noastre aflând părerea unui expert. Partea cea mai bună e că la sfârșit am avut ocazia de a recapitula totul prin intermediul unui quiz.

Fărguțu Tatiana: Am rămas plăcut surprinsă de informația pe care am căpătat-o și o voi folosi cu drag în viitor. Am aflat cum funcționează algoritmii instagram-ului și facebook-ului, și multe alte instrumente din lumea rețelelor de socializare.

Mulțumim partenerilor noștri: Biblioteca Municipală B.P.Hasdeu pentru oferirea spațiului în care au loc instruirile voluntarilor Youth.md

Activitatea este implementată de către AO Clubul Studenților, în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous OACPS - organizația ce continuă să lupte împotriva sărăciei
Next Music Battle: Happy Independence Day
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =