Ești interesat de justiție și drept? Înscrie-te la Smart Academy

justiție, grow me up, training drept

Smart Academy, proiect marca Grow Me Up, lansează o nouă provocare! Dacă îți place dreptul și te visezi în viitor activând în domeniul juridic, atunci Smart Academy te invită să participi la cel mai interesant proiect dedicat acestui subiect: Smart Justice, care vine să pună capăt tuturor neclarităților tale și să te încurajeze să optezi pentru o carieră în domeniul corectitudinii și legii.

Smart Justice este un curs dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 21 ani, format din mai multe sesiuni la care vor participa, în calitate de speakeri, experți în domeniul juridic. În cadrul training-urilor, vom aborda detaliat toate subtilitățile, vom evidenția care sunt avantajele și dezavantajele acestui domeniu și, inevitabil, vom face niște totaluri pentru a clarifica ce înseamnă să devii apărătorul legii.

Așadar, nu ezita să participi și tu la cursul, ce, cu siguranță, te va informa, te va motiva și îți va oferi ambiția necesară pentru a te specializa, în viitor, în domeniul juridic.

Urmărește pagina de Facebook a proiectului Smart Academy pentru a vedea actualizările în legătură cu agenda, trainerii și alte detalii picante, iar până atunci Înscrie-te! Ai timp doar până pe 9 august. Completează acum formularul.

Pentru orice întrebare ne poți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook Smart Academy sau pe pagina de Facebook Grow Me Up.

Previous Vino și tu la șezătoarea anului!
Next Concurs de granturi pentru jurnaliștii de investigație. Vezi cum poți obține finanțare
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *