Șase ONG-uri de mediu pot aplica în cadrul unui program lansat de PNUD Moldova


ONG-uri de mediu pnud moldova program

PNUD Moldova a lansat un Apel de selectare a 6 ONG-uri de mediu pentru Programul de Dezvoltare a Capacităților Instituționale în cadrul Proiectului „Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor”.

Domeniile principale ale Programului sunt:

  • Managementul proiectului;
  • Abilitățile și resursele tehnice;
  • Managementul financiar și controalele interne;
  • Abilitățile administrative în domeniul achizițiilor și angajării.

Activitățile vor fi implementare de o companie internațională specializată în consolidarea capacităților instituționale ale ONG-lor.

În mod special sunt încurajate să aplice ONG-urile de mediu din raioanele și regiunile țintă ale Proiectului: Nisporeni, Călărași, Basarabeasca, Leova, UTA Găgăuzia, zona de securitate și regiunea transnistreană.

Formularul de Exprimare a Interesului cu documentele aferente enumerate în Ghidul de Aplicare trebuie expediat în format electronic la adresa de e-mail: tatiana.craciun@undp.org cu următorul text în titlul mesajului: „Concurs pentru selectarea ONG-lor de mediu” până la 31 iulie 2020, ora 16.00.

Informații și detalii privind criteriile de eligibilitate și procesul de selectare a ONG-lor sunt prezentate în Ghidul de Aplicare (link aici).

Sesiuni de informare:

La data de 14 iulie, 2020 ora 10:00 (în limba română) și 15 iulie, 2020 ora 10:00 (în limba rusă) vor fi organizate sesiuni de informare on-line pentru cele 6 ONG-uri de mediu care intenționează să participe la Programul de Dezvoltare a Capacităților Instituționale.

Sesiunea are drep scop de a informa în detaliu organizațiile interesate despre scopul Programului, condițiile de participare și a oferi răspunsuri la întrebări ce țin de modalitatea de aplicare la Program.

Pentru a participa la sesiunile de informare on-line, doritorii sunt rugați să-și confirme prezența la adresa de e-mail: tatiana.craciun@undp.org  sau la numarul de tel.: +373 686 805 25.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Student în Diasporă // Află o nouă perspectivă studierii în Franța de la Valeriu Țurcanu
Next Job full-time // iData angajează specialist în analiză de date și studii cantitative
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *