Ești interesat de jurnalism? Vino la Academy of Citizen Journalism


jurnalism curs pentru tineri gratuit

Tinerii interesați de jurnalism au ocazia de a se inscrie la o nouă rundă Academy of Citizen Journalism pentru un program atât teoretic, cât și practic.

In acest curs tinerii vor învăța în galop – formatul de lucru al mediei moderne, principiile etice ale jurnalismului și vor învăța cum să creeze produse media de calitate.

Tinerii vor avea ocazia de a afla totul despre jurnalism, din surse directe, de la jurnaliști profesioniști din Moldova. Participanții vor descifra tot ce ține de contextual propagandei, fake news, trolling online și alte abureli mediatice ale deceniilor “post adevăr”. Vor studia în special domeniul producerii materialelor video, fie pentru a fi postate pe vlogul personal, ori pentru a fi produse pentru compania media în care vor activa în viitor.

Instruirea va finaliza cu un modul care va explica principiile de funcționare a ierarhiei structurilor de stat care va fi o combinație de studii juridice, administrative și economice care vor permite viitorilor jurnaliști să opereze mai sigur cu terminologia de specialitate.

Tinerii interesați de a-și dezvolta o carieră în jurnalism, vor avea posibilitatea de a urma un stagiu într-o instituție de top din Moldova.

Locurile sunt limitate. Pentru a participa, înregistrează-te aici.

Programul de instruire teoretică – 44 ore.
Programul de instruire practică – 10 ore.

Programul de instrure va incepe pe 24 Februarie.
Locația: str.București 77/5.

Proiectul este implementat de Youth Association ASIST in parteneriat cu Agora.md cu suportul financiar al U.S. Embassy Moldova.

Cu youth.md ești primul care va afla despre cele mai fierbinți oferte pentru tineri!

Previous Câștigă finanțare pentru proiecte de cercetare în domeniul electoral
Next Tucano Coffee te invită la un atelier de creație
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *