Înscrie-te la Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”


Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și IP CRAION Contact-Cahul, în parteneriat cu Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) în Moldova și cu suportul financiar al Guvernului Suediei, lansează anunțul de selectare a participantelor din cadrul Academiei de Leadership Feminin „Women 4 Leadership”, sesiunea noiembrie 2018-mai 2019.

Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” propune un program complex de susținere și abilitarea a femeilor interesate de a se implica activ în procesele decizionale locale și în viața politică din Republica Moldova.

În cadrul acestei sesiuni a Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”, ce se va desfășura în perioada noiembrie 2018-mai 2019, 100 de femei din diferite regiuni ale Republicii Moldova vor beneficia de expertiză pentru dezvoltare personală și de o gamă largă de oportunități de dezvoltare a abilitaților de leadership politic, comunicare publică și tehnici de organizare a campaniilor electorale, precum și de ocazia de a învăța din experiențele politice ale altor femei atât din Republica Moldova, cât și de peste hotare. Experții naționali vor împărtăși tehnici eficiente și aplicative de promovare și desfășurare a unor campanii publice eficiente, de motivare a publicului să voteze pentru o femeie-candidată și de identificare a priorităților electoratului-țintă etc.

Cheltuielile de cazare, alimentație și transport vor fi asigurate de către organizatori. Pentru informații suplimentare, contactează organizatorii la numărul de telefon: (+373) 79403288.

Prima instruire în cadrul proiectului este planificată pentru a doua jumătate a lunii noiembrie 2018.

Dacă ai decis să participi, completează formularul, semnează-l și transmite-l, până la data de 18 noiembrie 2018, pe adresa ivc.moldova@gmail.com, cu mențiunea la subiectul mesajului „Formular de participare „Women 4 Leadership”.

Previous Vino la o nouă ediție „Mall of Fame” pentru a împărtăși cu tine secretele unor ținute vestimentare de nota 10
Next Vino la balul bobocilor şi donează pentru o casă de copii
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *