ERIM: Granturi pentru campanii de informare despre pandemia COVID-19


Pe măsură ce COVID-19 continuă să evolueze și există multe mituri și informații, ERIM, cu suportul Uniunii Europene, lansează un concurs de granturi pentru mass-media locale și OSC-uri pentru a informa comunitățile cu privire la pandemia COVID-19 / Coronavirus și impactul acesteia. Granturile se vor concentra pe combaterea dezinformării cu privire la COVID-19 și vaccinarea, vor informa populația locală, în principal grupurile vulnerabile, despre acțiunile guvernamentale și serviciile de protecție disponibile în legătură cu COVID-19. Sprijinul va varia în funcție de amploarea, impactul și raza de distribuire a conținutului/produsului media/campaniei propuse.

Granturile vor fi disponibile atât pentru OSC-uri, cât și pentru mass-media independente, iar acestea vor avea prioritate dacă vor depune o aplicație comună. Se va acorda prioritate aplicațiilor care au potențialul de a ajunge la cetățenii din regiuni sau la grupurile vulnerabile și la cei afectați în mod disproporționat de pandemie.

Beneficiarii eligibili sunt:

  • OSC-urile înregistrate oficial și care activează la nivel local/regional
  • Mass-media independentă, locală/regională

Numărul de granturi: până la 2

Suma maximă a grantului: până la 7,000 Euro.

Durata proiectului: până la 12 luni. Încurajăm ca proiectul să înceapă după 2 luni de la termenul limită de depunere a aplicației.

Pentru mai multe detalii despre concurs, accesați AICI. Formularul de Participare poate fi descărcat AICI și Bugetul AICI.  

„COVID-19: Reziliența și Durabilitatea Societății Civile” este un proiect regional implementat de către IREX Europe (activând sub marca Equal Rights and Independent Media (ERIM)) și finanțat de Uniunea Europeană. Proiectul își propune să sprijine societatea civilă, activiști/stele independenți/te și mass-media independentă astfel încât să-și poată continua activitatea în timpul pandemiei de COVID-19 și după.

Propunerile trebuie expediate online până la 4 octombrie 2021, ora locală 18:00.

Formularul de participare poate fi depus în limba română, rusă sau engleză la următoarea adresă de e-mail: moldova-csocd@erim.ngo.

Întrebările cu privire la acest anunț pot fi expediate prin e-mail la adresa moldova-csocd@erim.ngo. Întrebările, comentariile și clarificările nu vor fi acceptate după 27 septembrie 2021.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 7 lucruri curioase pe care tinerii le vor găsi la IarmarEco 2021
Next Sesiune de informare: Obținerea statutului de întreprindere socială
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − two =